Het bestuur van de stichting Heitser Buren Hulp kan niet functioneren zonder de inzet van de vrijwilligers. De vrijwilligers hebben wanneer er sprake is van een hulpvraag contact met een van de contactpersonen. Een keer per jaar nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een bijeenkomst met als doel samen te bespreken hoe de organisatie rondom Heitser Buren Hulp verloopt.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 20 maart 2017 bij Eetcafé en feesttapperij De Tump, Kloosterstraat 2 in Heythuysen. Aanvang: 19.30 uur.

Wilt u deelnemen aan deze vrijwilligersbijeenkomst, dan verzoeken wij u vriendelijk zich vooraf aan te melden in verband met de organisatie van deze avond en wel vóór 6 maart 2017.
Dit kan digitaal door het sturen van een mail naar het mailadres van de secretaris: jomahellwig@hotmail.com. Hierbij graag vermelden uw naam en het aantal personen dat aanwezig zal zijn.

Een papieren aanmeldstrookje vindt u in bijgevoegde uitnodiging. Hierin leest u het complete programma van deze interessante bijeenkomst.

U bent van harte uitgenodigd.